Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мъжемелачката на гилдията Михаела Филева се издигнала не само с талант? (видео)

Успехите в кариерата се дължали на интимности с точните мъже

Ексфакторката Михаела Филева се оказва абсолютно безкомпромисна мъжемелачка що се отнася до пътя към върха, научи репортер на LifeOnline.bg.

Усмихнатата и наглед скромна певица подбирала мъжете в живота си според това каква полза може да извлече от тях, и щом постигнела желаната цел се прехвърля на следващия, на чиито гръб да стъпи като на поредно стъпало към така мечтаната титла най-добра певица, издава добре осведомен източник на „Галерия“.,

Всъщност именно заради постоянните й изневери бившето й гадже Павел я зарязал. Филева нон стоп му кръшкала, в желанието си да се издигне и затвърди позициите си в шоубизнеса, шушукат светските клюкари.

Поведението й изключително дразнело нейните колеги, и то не толкова заради сексуалния й апетит, колкото заради последвалите облаги. „Да не мислите, че е стигнала толкова далеч само с гласа си?!“, намекват в музикалните среди.

Неотдавна за подобна сексинтрига намекна и Ангел Ковачев от бившия дует Ангел и Моисей:

„Артист се става с много работа, време и постоянство. Не като се ч*каш по хотелите в Банско. Ей, Х факторът не е между краката, а в сърцето и главата! За пеене ти е устата“, гласеше гневен пост на Ангел във Фейсбук преди няколко години. Той така и не разкри имена, но в гилдията най-спряганото е именно това на Мишето.

Източници на изданието пък разказват как редовно я засичат в компанията на различни мъже в популярно столично заведение.

„Всяка вечер ги сменя. Много често флиртува с двама едновременно, после се хвърля на врата на трети и накрая си тръгва с четвърти! Професионална мъжемелачка е!“, шокирани са очевидци.  

Добавят още, че след Павел е имала няколко кратки връзки и леглото й никога не оставало празно, макар че в момента се води, че певицата е без гадже.

Припомнете си, че през лятото плъзна слух, че изпълнителката е завъртяла главата на висш служител в централата на американска безалкохолна напитка в София, благодарение на което си е подсигурила сочен рекламен договор.

За двуличния нрав и лицемерието на Филева говориха и Наско Колев и Лора Караджова пред камерите на „ВИП Брадър“, разговорът им бе излъчен в живо предаване, но записът беше покрит. Копие от видеото с историите на Наско и Лора свързани с Филева все пак оцеля в дълбоката мрежа, а репортер на LifeOnline.bg успя да се добере до кадрите.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза