Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мъжемелачката на гилдията Михаела Филева се издигнала не само с талант? (видео)

Успехите в кариерата се дължали на интимности с точните мъже

Ексфакторката Михаела Филева се оказва абсолютно безкомпромисна мъжемелачка що се отнася до пътя към върха, научи репортер на LifeOnline.bg.

Усмихнатата и наглед скромна певица подбирала мъжете в живота си според това каква полза може да извлече от тях, и щом постигнела желаната цел се прехвърля на следващия, на чиито гръб да стъпи като на поредно стъпало към така мечтаната титла най-добра певица, издава добре осведомен източник на „Галерия“.,

Всъщност именно заради постоянните й изневери бившето й гадже Павел я зарязал. Филева нон стоп му кръшкала, в желанието си да се издигне и затвърди позициите си в шоубизнеса, шушукат светските клюкари.

Поведението й изключително дразнело нейните колеги, и то не толкова заради сексуалния й апетит, колкото заради последвалите облаги. „Да не мислите, че е стигнала толкова далеч само с гласа си?!“, намекват в музикалните среди.

Неотдавна за подобна сексинтрига намекна и Ангел Ковачев от бившия дует Ангел и Моисей:

„Артист се става с много работа, време и постоянство. Не като се ч*каш по хотелите в Банско. Ей, Х факторът не е между краката, а в сърцето и главата! За пеене ти е устата“, гласеше гневен пост на Ангел във Фейсбук преди няколко години. Той така и не разкри имена, но в гилдията най-спряганото е именно това на Мишето.

Източници на изданието пък разказват как редовно я засичат в компанията на различни мъже в популярно столично заведение.

„Всяка вечер ги сменя. Много често флиртува с двама едновременно, после се хвърля на врата на трети и накрая си тръгва с четвърти! Професионална мъжемелачка е!“, шокирани са очевидци.  

Добавят още, че след Павел е имала няколко кратки връзки и леглото й никога не оставало празно, макар че в момента се води, че певицата е без гадже.

Припомнете си, че през лятото плъзна слух, че изпълнителката е завъртяла главата на висш служител в централата на американска безалкохолна напитка в София, благодарение на което си е подсигурила сочен рекламен договор.

За двуличния нрав и лицемерието на Филева говориха и Наско Колев и Лора Караджова пред камерите на „ВИП Брадър“, разговорът им бе излъчен в живо предаване, но записът беше покрит. Копие от видеото с историите на Наско и Лора свързани с Филева все пак оцеля в дълбоката мрежа, а репортер на LifeOnline.bg успя да се добере до кадрите.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати