Меню

Избрани новини

Клюкарник

Павел не може да преглътне раздялата с Михаела Филева (снимки)

Бившата му изгора се загаджи с Максим Ешкенази

Рапърът Павел не може да си намери място от мъка, тъй като вече е напълно наясно, че няма никакъв шанс бившата му половинка Михаела Филева да се върне отново при него. Само преди седмица гръмна новината, че чаровната изпълнителка има нов мъж в живота си и това е известният диригент Максим Ешкенази.

Въпреки че досега двамата не са коментирали любовните отношения помежду си, те не крият от околните близостта си. Появата им на церемонията по раздаването на театралните награди „Икар“ предизвика истинска еуфория, тъй като усмивките на музикантите не падаха от лицата им. Присъстващи на церемонията разказват, че Михаела и Максим не се отделили един от друг, като влюбените им погледи си личали от километри.

Щастието на Филева обаче е тежък удар за Павел Николов, който имаше надежда, че тя все пак ще му прости прегрешението отпреди повече от година, когато й изневери с участничка от „Гласът на България“ и ще му даде нов шанс. Всичко изглеждаше, че се нарежда добре за рапъра, особено след като и родните папараци успяха да ги щракнат в доста романтичен момент пред дома на Мишето, пише Блиц.

Максим Ешкенази и Михаела Филева

Е, явно тя така и не е успяла напълно да прости кръшкането на Павката и е решила, че Максим Ешкенази е много по-добра партия за нея. Припомняме, че уж хармоничната връзка на двамата тийн любимци се сгромоляса, след като рапърът си падна по една от участничките в миналия сезон на „Гласът на България“ Паулина. Въпреки че нито веднъж не коментира тези твърдения, за никого не беше тайна каква е причината протежето на Графа да го зареже.

След като явно бързо се нарадва на кандидатката за музикална слава, Павел реши, че е направил голяма грешка и че всъщност си иска Михаела обратно. Въпреки че изглеждаше, че певицата е склонна да му се довери отново, с днешна дата втори шанс за връзката им е само далечен мираж.
източник БлицКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза