Меню

Избрани новини

Клюкарник

Нежелан баща! 40 годишната Мария Илиева заченала случайно след мимолетен флирт?

Певицата почти не иска да говори за таткото на детето си

При първата си публична изява след като стана майка, Мария Илиева неволно разкри, че не е възнамерявала да забременява от бащата на детето си, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

40 годишната Илиева се изпусна с думите „стана случайно“, което навежда на мисълта, че емигрантът Георги Михайлов е бил поредното лятно забавление на певицата, което обаче взело, че дало плод.

Родилката не скри, че отдавна иска да стане майка, но все не се случвало. Дали това означава, че не е намирала подходящия мъж или пък е имала репродуктивен проблем не стана ясно.

В цялото интервю Мария Илиева говори сякаш детето й е плод на непорочно зачатие, без да споменава Георги Михайлов - бащата  на своя син Александър, който както стана ясно от думите й бил кръстен на себе си.

Единствения намек, че малкия Сашко има татко дойде от уточнението, че първо на него Мария казала за случайното зачеване. Този факт идва като поредно потвърждение на мнението на светските клюкари, че той е просто един осеменител.

Неговата роля не бе спомената и когато изпълнителката обясняваше как и с чия помощ се грижи за малкия Алекс. Основни съветници били разбира се бабата и майката на Илиева, която явно ще отглежда детето си без брак с баща му, като самотна майка.

Тук е мястото да се отбележи, че Мария Илиева не обича да се говори за мъжете в живота й, тя никога публично не е обявявала своя връзка, както и не е обсъждала в интервюта тази част от личния си живот.

Мария Илиева и Атанас Колев

Гаджетата й, за които пресата знае, са предимно голобради младежи, макар да има и двама режисьори в листата Люси Иларионов и Валери Милев. Другите известни на медиите от тефтерчето на певицата са актьора Иво Аръков, баскетболиста Мартин и рапъра Атанас Колев, когото тя оплете в мрежите си, когато той беше едва на 18, а тя съдийстваше в X Фактор.

Мария Илиева Vs Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати