Меню

Избрани новини

Клюкарник

Просто осеменител! Лъсна истината за Георги на Мария Илиева

Певицата се разделила с бащата на детето си само месец след раждането му

Мария Илиева се принуди да отглежда сама новородения Александър, но получава финансова подкрепа и от родителите на Георги Михайлов, сочен за баща на детето, научи репортер на LifeOnline.bg. 

Пред свои приятели и красиви жени Георги твърдял, че е свободен мъж, който просто има дете от певицата и бил в неангажираща връзка с нея. Близки до него споделят, че той често си позволявал да кръшка на изпълнителката, но запознати с игривия характер на Мария напомнят, че и тя обича да разнообразява с други мъже, коментира Hotarena.

Оказва се, че раждането всъщност е една добре планирана сделка, в която певица получава хем удоволствие, хем и последен шанс да стане майка. Георги пък ще предаде гените си и ще се прочуе покрай осеменителската си дейност, и ... толкова. Осем месеца след като връзката им започна става ясно, че тя е просто секс и нищо повече, констатира репортер на LifeOnline.bg.

Въпреки че още в самото начало на отношенията им, родителите на младия татко Георги Михайлов бяха против тази връзка, те се радват на внука и подкрепят финансово майка му.

Една от главните причини да я недолюбват е разликата във възрастта и многобройните скандални афери, през които Илиева превъртя брояча. Обмисляли варианта да припишат бизнеса си в Западна Европа и всичко на бебето и баща му, но ако Георги и Мария живеят и гледат малкия Алекс поотделно.

Задмина Мария Илиева

27-годишният Георги все още работи и живее в Брюксел и засега предпочитал да пътува от време на време до България, за да сина си и майка му. За съвместно и постоянно съжителство обаче и дума не обелвал, както на заден план остават и плановете за сватба.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати