Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Само 60 човека на участие на Мария Илиева във Варна

Снимка: Грация

Певицата проговори за отношенията си с Атанас Колев

Че Мария Илиева е на път да изгуби и малкото си останала аудитория се шушука отдавана, но доказателствата вече излизат наяве. Читатели на LifeOnline.bg с разочарование споделиха факта, че на последното участие на поп дивата в тузарски клуб във Варна, певицата и акомпаниращите й музиканти са били уважени само от шейсетина зрители.

Почти бутиковото изпълнение на Илиева е било пред провал, но в последния момент, се появила голяма компания празнуващи девойки, които отбелязвали рожден ден на своята приятелка, разказаха свидетели. Така се наложило все пак управителя да пусне на сцената музикантите и вокалистката им. Снимки от събитието вижте ТУК!

Въпреки, че отдавна не издавала песен, да не говорим за хит, Мария Илиева е замислила голям концерт в Летния Театър във Варна на 11 август. На него към нея ще се присъединят NADIA и Георги Янев (китара), Мартин Ташев (тромпет и вокали), Милен Кукошаров (клавишни), Младен Димитров - Mr Moon (програминг, перкусии и синтезатор) и Васил Вутев (ударни). Билетите са на цени от 15 до 30 лева.

Проверка на LifeOnline.bg показа, че седалките във варненския летен театър са абсолютно свободни и до момента (25 дни преди концерта) са продадени само десетина билета.

Мария Илиева - Летен театър Варна

Мария Илиева - Летен театър Варна

Схема с продадените места за концерта на 11 август

Ако все пак искате да си купите билет, можете да го направите в мрежата на Ивентим - бензиностанции OMV, магазинитe Office 1 Superstore, Техонополис, книжарници Orange, и в интернет от този линк ТУК!

Междувременно бившата съдийка от Х Фактор се опита да обясни разрива в отношенията си с Атанас Колев. В интервю за списание Грация, Илиева даде мъгляво и неясно обяснение на случилото се, но не проговори за личните си отношения с 18 години по-младия рапър.

Само преди малко повече от месец младият изпълнител Атанас Колев обвини Мария Илиева в некоректност и лицемерие. Той дори възпя проблемите помежду им в новата си песен “Честно & Нечестно”, а съвсем наскоро официално призна, че с продуцентката си е имал и интимни отношения.

Мария Илиева Vs Атанас Колев

Досега Мария пазеше мълчание и като чели не ставаше въпрос за нея и нейният лейбъл. Сега за пръв път тя проговори за скандала и причините относно раздялата им.

“Нямам представа, нито проявявам интерес към разочарованията на този младеж. Факт е, че “Стерео стая” бе негов продуцент и мениджър близо две години, и използвам момента да благодаря на целия екип на компанията и всички подизпълнители за отдадеността в работата и високите постижения. Музикалният бизнес, както всеки друг, има свои правила, отговорности и етика. Когато се проявява системно неуважение към тях, няма причини за продължаване на каквато и да е инвестиция под каквато и да е форма”, казва почти нищо с много думи Илиева.

Мария Илиева и Атанас Колев

“Впечатлена съм от умението на някои хора сами да опропастяват себе си. Съвестта, достойнството и моралът се превърнаха в дефицит на съвремието”, казва още Мария в отговор на обвиненията в неморалност, манипулация и лицемерие от бившия й любовник и подопечен изпълнител в нейния лейбъл Атанас Колев.

Песента на Атанас Колев „Честно & Нечестно“ натрупа над 2,26 милиона гледания в YouTube канала на финалиста от Х Фактор.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза