Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария Илиева роди син на беден търтей! Младокът нехайно си седял в Белгия до последно

Певицата ще трябва да издържа и бебето и таткото

Мария Илиева няма да може да се отдаде на спокойно майчинство с първото си дете Александър, защото трябва да изкарва пари за памперси и да издържа гаджето си Георги Михайлов, пише HotArena.

Младокът, който изобщо не е милионер и бизнесмен, какъвто го представя любимата му Мария, е най-обикновено момче без солидни банкови сметки, пише седмичник.

Всъщност Георги е нереализирал се футболист. Той е имал кратка професионална кариера, завършила безславно в гръцки отбор. В момента Михайлов бачка като обикновен работник в Белгия и няма пари да издържа Илиева и бебето. Ден преди раждането на Александър, таткото все още си е стоял в Белгия, а не е бил до бременната си в деветия месец половинка. Поп певицата гушна първородната си рожба на 25 януари в 11,30 ч. в столичната болница „Света. София“. Бащата Георги Михайлов, който е с 12-години по-млад от певицата, е присъствал на щастливото събитие. 

Младежът и семейството му живеят и работят в Брюксел, но нямат бизнес за милиони. Преди да емигрират, са живеели в обикновена панелка от 50 квадрата в столичния квартала „Дружба“.

Мария Илиева и Атанас Колев

„Никакви милионери не са. Яко да й е дупе на Мария, ще трябва да бачка и за Георги и за бебето, че няма кой да ги издържа”, коментират пред вестника техни познати.

Те добавят, че именно парите и това, че го издържа добре, са привлекли Михайлов към 40-годишната певица, по същата причина я е приело и семейството на младежа.

От обкръжението й издадават, че тя не спряла да се бъхти по участия през цялата бременност. В арт средите се говори, че нещата между Мария Илиева и годеника й хич не са безпроблемни. Певицата обаче крие истината и твърди, че отношенията помежду им са брилянтни. Тя недоволствала, че младежът предпочита да мързелува, вместо да работи здраво и лежи на нейните плещи за издръжка.

Той е като жиголо – непрекъснато я крънка на за пари”, коментират изумени техни приятели.

Източник: ХотаАрена

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати