Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бременна и сама! Мария Илиева зарязана по празниците, Георги се пече на плажа в Маями

Семейството на осеменителя не искало и да чуе за певицата

Въпреки, че е бременна Мария Илиева се старае да работи, защото след това ще й трябват доста пари, научи репортер на LifeOnline.bg.

Въпреки напредналата си бременност, покрай коледните и новогодишните празници 40 годишната поп певица е запълнила програмата си и е останала без почивка.

Мария Илиева и Атанас Колев

Според запознати последните дни на месец декември изпълнителката ще прекара без бащата на детето, което носи. 27-годишният й любовник Георги Михайлов е заминал за САЩ, където от години живее семейството му. Той предпочел да се види с роднините си в слънчева Флорида, вместо да бъде до жена си, която нон стоп бъхти по участия и мръзне в студена София.

Задмина Мария Илиева

Хора от обкръжението на Мария твърдят, че тя също имала желание да пътува до Америка и да прекара празниците с бъдещите си свекъри, но тъй като не можела да разчита на финансовата помощ на бащата на детето й се налагало да работи по празниците.

Георги пък въобще не се съобразил с положението на половинката си и набързо стегнал куфарите за Маями, където в момента се радва на хубаво и топло време. Докато Михайлов събира тен по местните плажове, половинката му ги гледа само на снимки, тъй като няма възможност да пътува с него, пише Хотарена.

В музикалните среди се шушука, че отношенията на влюбените не били толкова гладки, колкото се опитва да ги изкара Мария. Откакто носи дете в утробата си, изпълнителката станала много нервна и реагирала емоционално при най-дребния повод. Илиева била бясна, задето Михайлов я зарязал точно преди коледните празници и се заканила, че ще му натрие носа, когато се върне. Не е ясно обаче дали двамата изобщо ще останат заедно.

 Коментари (1)

dfghj направо топ новина Иво престани с глупавите ти статии брато дърт педераст
21.12.2017 18:39 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза