Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария Илиева се похвали с коремче (снимка)

Снимка: Инстаграм

Певицата се сподели, че очаква бебе, дори издаде полът му

Мария Илиева очевидно е загърбила бохемския живот, който от години води, и е решила да стане майка, защото се похвали с издутото си коремче в социалните мрежи. От фотосът става ясно, че певицата е бременна с първото си дете, чийто баща Илиева крие от публиката. Осеменителят не бил известна личност и не искал да се шуми около него, научи репортер на LifeOnline.bg.

Можем само да гадаем дали е невръстен тийнейджър или мастит бизнесмен, както обича да ги редува изпълнителката на „Нищо“. Явно палавата Илиева е осъзнала, че е време да спре с безспирния купон и да стане сериозна жена, поради тиктакащият часовник на нейната плодовитост. 

"Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам!", е написала над снимката в Инстаграм шефката на „Стерео стая“. Хаштагoвете пък ни осведомяват, че почти 40 годишната певица очаква момче.

Мария Илиева

 

Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам! #guesswhat #babyonboard #surprise #unconditianallove #+1 #happierthanever #itsaboy #diva

Публикация, споделена от Maria Ilieva (@maria_ilieva_official) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Дали защото само след няколко дни Мария ще се появи на сцената на мюзикъла "Оркестър без име" в "Арена Армеец", в ролята на вокалистката Ваня, и няма как да скрие издутината от публиката, или за да вдигне още  малко шум преди спектакъла, можем само да предполагаме каква е причината за тази активност, на иначе обраната в информацията за личния си живот Илиева.

Мария Илиева и Атанас Колев

През годините Мария Илиева има редица неуспешни връзки със знайни и незнайни мъже, като сменяше колеги музиканти с режисьори, бизнесмени, фотографи, спортисти, актьори, някои от тях доста по-млади от нея, други пък осезателно по-зрели.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати