Меню

Избрани новини

Звездите

През януари Ким Кардашиян и Кание Уест ще имат трето дете

Ким и Кание
Снимка: Инстаграм

Сурогатната майка е вече в третия месец от бременността

Ким Кардашян и Кание Уест отново очакват ново попълнение в своето семейство. Звездната двойка вече има две деца – дъщеря Норт (4) и син Сейнт (2), и сега ще имат бебе отново, пише "Комсомолская правда ".

Вярно не Ким ще го роди, а сурогатна майка, която е готова да износи детето им срещу 113 хиляди долара. Сега изданието UsWeekly съобщи вълнуващата новина за родителите: сурогатната майка вече е в третия си месец на бременността. Детето на Ким и Кание ще се роди през януари.

Ким Кардашиян

Да наеме сурогатна майка, 36-годишната Кардашиян реши поради усложнения от предишните две бременности. След последното раждане тя претърпя сложна операция, по време на която за малко да не умре на операционната маса. Въпреки това, Ким беше готова да си направи отново операция на матката за да роди за трети път. Но лекарите строго й забраниха да рискува здравето и живота си.

Съобщава се, че двойката е платила на специална агенция за подбор на подходящи жени за майчинството 70 хиляди долара. На сурогатната майка те плащат по 4,5 хиляди долара на месец и 45 хиляди след раждането на детето.

"Кание винаги е искал семейството му да има пет или шест деца, затова Ким се е съгласила да сурогатното майчинство", - каза източник близък до двойката.

Кардашиян е толкова загрижена за бъдещото здраве на наследника, затова е забранила на сурогатната майка, не само да пуши и да пие алкохол, но също така и да боядисва косата си, както и да взема гореща вана. На майката под наем също й е препоръчано да не злоупотребява със секса.

Ким Кардашиян и 39-годишният Кание Уест станаха родители за втори път през декември 2015 г.. тогава бебето им се роди три седмици преждевременно. Ким призна, че раждането й е било дълго и болезнено поради възникналите усложнения. Тя е диагностицирана с плацента акрета - когато плацентата се сраства дълбоко в тъканта на матката и може да предизвика кръвоизлив след раждането. Лекарите трябва да я премахнат по хирургичен път.

Ким раждала повече от два часа, въпреки, че лекарите са препоръчали цезарово сечение. Тогава тя сподели как е минала операцията така: "Не ми дадоха никакви лекарства за болка, и нека ви кажа, беше много болезнено. Може би още по-болезнено от раждането, но аз успях!" - каза тя.

Ким Кардашиян и сестри

По-рано в интервю, Ким разказа, че е претърпяла две операции на матката за да забременее отново. И когато най-накрая, това се е случило, и тестът за бременност показал две черти, лекарите я предупредили, че това може да е последната й бременност.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати