Меню

Избрани новини

Музика

Млади колежки правят Мария Илиева на мат и маскара

Мария Илиева
Снимка: Инстаграм

Новият сингъл на певицата мете ниските етажи на класациите

Близо месец след помпозната премиера на новото парче на Мария Илиева - "Mi Amor", нещата не изглеждат особено розови за самопровъзгласилата се за Кралица на българската поп музика певица. Иначе не фатално лошата песен, с видимо лъскаво видео, се посреща хладно от взискателната публика и с тотално безразличие от страна на по-младите фенове.

Кратка справка показва че интересът към "Mi Amor" е видимо скромен. Парчето не може да бъде видяно сред първите 100 в iTunes, което е ясен знак, че продажбите му гравитират около нулата. Фактът че месец след премиерата му няма и помен от него в Българският Топ 40 е силна индикация, че и радиостанциите хич, ама хич не се избиват да го въртят. 

Приличното видео на "Mi Amor", в което Илиева кърши снага с напращяли тийнейджъри, на половина на възрастта ѝ, също не се радва на завидна зрителска аудитория. Няма и следа от него в първите 40 в категорията "Набиращи популярност" на YouTube. Гледанията в хитовата видео платформа са плачевни на фона на тези, които генерират доста по-младите ѝ колежки. За близо месец, Илиева е събрала едва около 150 000 гледания.

За сравнение, новото видео на актуалната звезда Дара, пуснато само преди 5 дни, вече гони 700 000 гледания и до седмица ще има около 10 пъти повече от творението на Илиева.

Оредяващите редици на заклетите й фенове се чудят къде точно се объркаха нещата за Мария Илиева и как от поп певица №1 на държавата се превърна в застаряваща звезда, лежаща удобно на стари лаври. Някои оправдават неуспехите ѝ към днешна дата с фактът че Илиева отдавна не е първа младост, а новото поколение има нужда от млади и свежи идоли. Не случайно Дара и Гери-Никол смазват класациите, за сметка на колежките си ветеранки.  

Далеч зад гърба на певицата останаха времената когато реализираше успешна самостоятелна продукция. През годините Мария Илиева загуби сериозна фенска маса и заради отчайващите колаборации с хитови изпълнители, само и само да бъде тренди и модерна. И ако феновете харесваха дуетите ѝ с Любо Киров и Графа, то мнозина бяха сериозно отблъснати от не до там качествените ѝ продукции с лица като Криско и Наско Колев. А публичната афера с драстично по-младият от нея Колев доведе до откровени подигравки и повдигания на вежди от страна както на масовата публика, така и на критика и колеги.

Тепърва ще се види на къде ще поеме кариерата на Мария Илиева след високият старт в началото и слабите постижения напоследък. Едно е повече от ясно: времето не работи в нейна полза.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза