Меню

Избрани новини

Клюкарник

Провал! Само 50 човека посетили участие на Мария Илиева в Лас Вегас

Преслава събрала 250 почитатели в меката на хазарта

Че кариерата на Мария Илиева върви към своя неизбежен залез е ясно отдавна. Последното доказателство дойде от страната на неограничените възможности, видя репортер на LifeOnline.bg.

В мрежата се появи интересен коментар на нашенка живееща в Спринг Валей, Невада. В свой пост Симона отбелязва, че Мария Илиева е успяла да събере само 50 човека, като я сравнява с Преслава, която продала 250 билета за своето участие в меката на хазарта Лас Вегас.

Мария Илиева продала само 50 билета за участие в Лас Вегас

Мария Илиева и Атанас Колев

Коментарите под поста са свързани основно с факта, че чалгата се тачи повече от поп музиката. Ако обаче сравнението беше с Криско то той със сигурност щеше да събере повече посетители дори и от Преслава.

Мария Илиева и Атанас Колев

Припомнете си, че Мария Илиева не спря да се хвали колко грандиозно турне планира в САЩ, а то се оказа истинска катастрофа. Концертите са всъщност участия по клубове и кафенета, а публиката често е дефицит. В него Илиева трябваше да направи обиколка на страната на неограничените възможности и да изнесе няколко концерта за емигрантите ни отвъд океана. Оказва се обаче, че те не се интересуват нито от нея, нито от творчеството ѝ. На едно от първите участия в Тампа, Флорида, импровизираният концерт бил проведен в арт кафене. Събралите се българи били едва трийсеттина човека. Мария Илиева изляза иззад бара, където по принцип е стаята на персонала. Тя пяла сред хората, поради липса на сцена, а вокалните ѝ умения останали на заден план, тъй като озвучаването било под всякаква критика.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати