Меню

Избрани новини

Клюкарник

Презентация! Деси Слава запозна Благой с майка си

Певицата ще работи до последно за да има пари покрай раждането

Деси Слава представи невръстния си любовник пред майка си в Лондон.

Бащата на бъдещото дете на певицата Благой Найденов се запозна с Женя Гайдарова, която от години живее и работи на Острова. Бременната чалгаджийката използва възможността, че тези дни имаше беше на участие пред българската общност в английската столица, за да запознае 21-годишния спортист с родителката си.

И Малката Кобра, и мама Женя придружили гласовитата блондинка в ресторант "Уникат". През по-голяма част от времето боксьорът си седял кротко на масата и не му било много до веселие.За разлика от него тъща му припкала с вирнат нос около известната си дъщеря и видимо се гордеела с факта, че точно тя е родила една от любимките на народа.

Деси Слава вече е към края на шестия месец, но засега няма намерения да слиза от сцената. Чалга дивата уверила шефа си Митко Пайнера, че е в кондиция и има намерение да пее едва ли не докато влезе в родилното, съобщи светското предаване на ПИК TV "Жълтите новини".

Желанието й да поема участие до последно е заради хонорарите, които след раждането за няколко месеца ще секнат. Майката на тийнейджъра Майки искала докато може да поспести възможно повече пачки, с които да изкара периода, в които ще се възстановява от раждането.

Доволни количество бакшиши певицата изкарала от българите в Лондон. Щедрите нашенци поръчвали песни до сутринта и се отплатили подобаващо на Деси.
Деси Слава в Лондон

Деси Слава в Лондон

Певицата изглежда подпухнала и уморена, докато събира пари за да издържа трите си децаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза