Меню

Избрани новини

Пикантерии

Галена: Не комуникирам с Преслава и не ми липсва!

Преслава и Галена
Снимка: кадър от клип

Певицата сподели, че не наградите , а нещо лично ги е разделило с Преслава

Галена гостува на Кристина Патрашкова в „Папараци“ и се постара да отговори на всичките й въпроси максимално откровено. Темите, които бяха засегнати, са синовете на певицата, съпругът й Галин, богатството и беднотията, Ахемд Доган, Преслава.

Топ пайнерката сподели, че когато е с децата си, всичко останало за нея спира да има значение. Радва се пълноценно на всеки миг с тях и са много щастливи. Признава, че може би малко е прибързала със завръщането си на сцената след второто раждане, което бе сравнително скоро, тъй като тези моменти не се повтарят и не се изживяват отново. От друга страна е на мнение, че когато си яхнал вълната, трябва да я следваш. Няма как да загърби работата си, защото обича и нея. Надява се някой ден синовете й Стефан и Александър да я разберат.

Съпругът й Галин е едно от най-хубавите неща, които са й се случвали. Той подхожда с огромно разбирателство към нея, помага й много за отглеждането на децата и дори, когато има някакво светско събитие, той изпраща изпълнителката да отиде сама, като поема инициатива той да си остане вкъщи с наследниците им. Имат и детегледачка, която също помага в грижите за момчетата. Галена се радва, че точно Галин е баща на децата й.

Не е забравила, че в миналото е живяла бедно и е имало моменти, в които е брояла стотинките. Именно затова днес тя цени всичко, което й се случва и което получава. „Зная 2 и 200“, отсече певицата.

Кристина Патрашкова я попита и за Ахмед Доган и за това, че той най-много цени от поп фолк певиците. „От доста години пея за партията и за негови лични партита... Бях и на рождения му ден... Винаги съм се възхищавала на начина, по който той говори на своите хора... Винаги съм изслушвала неговите речи с уважение. Може би и затова той ме харесва“, отсече Галена.

Темата за Преслава отново бе засегната. Галка обясни, че с колежката си не поддържа лична комуникация, а само професионална.

Колкото до разтрогването на приятелството им, Галена обясни: „Тя има своя версия, аз имам моя, г-н Димитров – трета. Познаваме се от 15 години, нормално е в едно приятелство да има кризи и неразбирателства, но и двете допуснахме така да се случи в нашите отношения. Не мисля, че е драматично. Никога не сме се карали. Просто в един момент замълчахме“, споделя пайнерката.

В нейната версия не влиза сърденки за награди. Галена изтъкна, че статуетките са важни за феновете и те се вълнуват от тях. Наскоро Преслава имаше рожден ден и се е разминала без честитка от някогашната си приятелка. „И тя не ми честити моя, но не това е причината. Просто не го почувствах, че трябва да го направя“.

Галена разкри още една тайна, че именно тя била избрала годеницата на Фики Гюлджан на участието им в Белгия.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати