Меню

Избрани новини

Ексклузивно

ДесиСлава проговори! Бременна ли е?

Десислава

Певицата се страхува да говори, заради „лоши хора“

Широко одумваната фолк певица ДесиСлава проговори за своята бременност. Както вече LifeOnline.bg писа пайнерката е бременна от 18 години по-младият боксьор Благой Найденов, който е с 5 години по-голям от първородния син на Деси.

„Да, бременна съм. Вярно е. Потвърждавам само защото съм чувала, че не е хубаво да отричаш, ако те питат директно. Но не ме карайте да говоря повече по тази тема. Не се обиждайте, просто предпочитам да не го обсъждам публично. Има всякакви хора, не всички се радват”.

Така ДесиСлава обяснила по телефона пред „Уикенд” страховете си от „лоши хора“ в сряда вечерта. Изказването й потвърждава клюката, която се носи от десетина дни в шоу средите – че чака дете.

Бащата е 20-годишния боксьор Благой Найденов, а певицата най-вероятно е забременяла преди 5 месеца, по време на романтичната ваканция на двойката в Малдиви.

Предполага се, че ако всичко е наред с бебето, то би трябвало да се роди през октомври, изчисляват фолк „акушерките“. Вицешампионката от „Като две капки вода“ и преди е споделяла, че иска още едно дете след сина си Майки, който скоро ще стане на 16 години.

Предишната любов на певицата ММА състезателя Зарко, явно не е бил склонен да става татко, затова пък русокосата певица е успяла да убеди новия си малчуган, че й е крайно време, защото наближава 40-те.

Познайте

Познайте

Кой е синът, и кой е мъжът на ДесиСлаваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати