Меню

Избрани новини

Риалити

Математичка тормозела Фънки като ученик (видео)

Деси Слава победи в „Като две капки вода“

Представянето на Деси Слава като британската сензация Сюзън Бойл приятно сюрпризира публиката на "Като две капки вода". За разлика от предишното си изпълнение Деси не се изложи, успя да овладее мощния си глас и пя умерено и вярно. 

Вечният хейтър Фънки дори намери сили да я похвали като отбеляза, че песента не е изисквала особени усилия: "На визия го докарваш, но то е лесно защото оная прилича на учителката ми по математика, другарката Масларска, дето ми въртеше двойки. И аз те намразих като излезе, и като чух как направи песента, викам ... ейййй, евала, евала!", изрази възхищението си фънкаря.

За блестящото представяне на Деси Слава са доказателство и високите оценки на фолк певицата, които в крайна сметка и донесоха победата и тя успя да дари 1000 лева за болно 15 годишно момиче.

Следващата седмица Коцето ще бъде Йосиф Кобзон, Миро – Веселин Маринов, Богдана Карадочева е предизвикателството за Башар Рахал, Люси ще имитира Лейди Гага, Михаела – Нели Рангелова, Ваня – CL, Деси Слава – Райна Кабаиванска.

 

МироКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати