Меню

Избрани новини

Риалити

Четирима финалисти се борят за първо място в шоуто "Като две капки вода" (видео)

Снимка: Facebook

В понеделник са последните превъплъщения

Михаела Маринова, Люси Дяковска, ДесиСлава и Миро ще се борят за първото място на финала на шоуто „Като две капки вода“. На 29 май от 20 часа по NOVA звездите ще се състезават за челното място в петия сезон на формата, както и за наградата- лек автомобил.
Михаела Маринова избра да се преобрази в Селин Дион и да изпълни емблематичната песен My Heart Will Go On. Люси ще бъде Маргарита Хранова и заложи на песента „Устрем‘‘.  Деси Слава избра да се превъплъти в образа на Стефка Съботинова и да спечели журито с народната песен „Притури се планината“, а Миро ще влезе в обувките на Славка Калчева и ще изпълни „Бяла роза“.
За пръв път в историята на шоуто останалите участници ще излязат на сцената в дуети с гостуващи звезди. Коцето Калки и Християна Лоизу, София Джамджиева и Ненчо Балабанов, Ваня Джаферович и Станимир Гъмов, Башар Рахал и Милица Гладнишка, в момента работят по двойки, за да се представят достойно заедно идния понеделник.


Гласувайте в нашата анкета,

за да споделите кой според Вас е достоен за финалист на „Като две капки вода“. А ето и изпълненията на звездите от полуфинала на предаването, с които си заслужиха места в последната надпревараКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати