Меню

Избрани новини

Риалити

В името на рейтинга - Коцето Калки развя тестисите си на живо по телевизията

Фънки: Гледахме долнопробно порно с грозни жени и още по-грозни мъже

Може би СЕМ трябва да се самосезира след изпълнението на Коцето Калки в „Като две капки вода“ в понеделничната вечер. Участникът, който трябваше да имитира тийн звездата Дара, успя да се орезили така както не го е правил никога до сега, въпреки множеството си изцепки.

Калки се изложи тотално след като се появи на сцената в изрязано дамско боди, което едва побираше гениталиите му.  Пеещият актьор обаче без свян се чекнеше по сцената грачейки на фона на парчето „Кво не чу?“. Освен скандалния си външен вид Коцето преживя и гаф с микрофона, като част от и без това потресаващото му пеене не се чу за цял припев от публиката.

За капак преформънса завърши с  гледката на надупения в изрязаните гащички Коце. После пък без малко да повърне на сцената след като нещо му влезе в гърлото и той се опита да го извади с пръст и не успя. Проблемът беше решен с глътка вода, която той изплю на сцената.

Последвалите коментари от страна на журЕто направо сразиха дъртия пергишин, накипрен като тийнейджърка. Фънки навря кришнаря там дето слънце не огрява само с думи, оприличавайки случилото се на „долнопробно порно с грозни жени и още по-грозни мъже“. Йорданка Христова обърна внимание на екипа в гардероба, че облеклото му никак не е уместно и изпипано, Виктор Калев отбеляза, „голям пакет, голямо нещо“, и че се виждал само натопорчения патлак, който Коцето безсрамно развявал пред лицето му докато е на сцената.

Водещите също не оставиха скандалната ситуация да отмине и раздухаха случилото се в ефира до шокиращо ниво с коментарите си. „Деца пищят, хора припадат…“ описа случващото се в залата Рачков, и определи съдържанието в гащите на Коцето като „каламбак“.

Самата Дара, която бе сред публиката не можеше да повярва на очите си на каква гротеска на своето изпълнение става свидетел. И коментира „Радвам се, че това не съм аз…“

Башар Рахал

Извън гафовете на Коцето и Башар Рахал, блестящо се представиха, Люси Дяковска и Михаела Маринова като Тодор Колев и Ариана Гранде. Победител обаче стана Ваня Джаферович с имитацията си на Chubby Checker. Миро пък беше недооценен с изпълнението си на Рики Мартин, а Георги Христов беше блестящо имитиран от ДесиСлава. Фънки на свой ред се включи в ориенталските танци на ромската изпълнителка Есма Реджепова, представена от София Джамджиева.

Следващата седмица участниците ще имитират: Миро – Милко Калайджиев, Коцето – Джони Леджънд, Башар – Депеш Мод, Люси – Лучано Павароти, София Йорданка Христова, Деси – Джей Ло, Миша – Скорпионс, Ваня – Блъдхаунд гангКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати