Меню

Избрани новини

Риалити

Провал! Башар Рахал се разпадна на сцената на „Капките“

Наедрелият актьор разпори роклята си и счупи токче

Актьорът Башар Рахал, който е участник в риалити шоуто на НОВА „Като две капки вода“, почти се разпадна на сцената по време на изпълнението си в понеделник вечер. Неговата зЗадача беше да имитира американската певица Дженифър Лопес. Изпълнението му обаче беше определено от журито Йорданка Христова и Виктор Калев като нелепо.

Още с излизането на сцената се видя, че на Башар ще му бъде много трудно да изпее песента коректно. А след първата минута от изпълнението му, се оказа, че ще му бъде почти невъзможно и да танцува. Шевовете на роклята, която актьорът беше опънал до максимум не издържаха напрежението и цъфнаха, заплашвайки да предоставят пикантна гледка на телесата му в ефир. Така Башар продължи да пее и танцува като с една ръка придържа разпрания си сценичен тоалет.

За капак още един аксесоар от костюма на българската Джей Ло отказа да съдейства за изпълнението. Дали под напора на теглото или заради ниското качество, но токчето на обувката на Рахал се счупи, което съвсем вгорчи настроението на актьора.

Цялостното представяне на Башар Рахал в „Като две капки вода“ може да бъде определено само с една дума – Провал!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза