Меню

Избрани новини

Клюкарник

Джулиана Гани изригна срещу жълтите сайтове (снимки)

Ще съдя журналисти

Заплашва да съди изнудвачи и фалшиви новинари

Силиконовата секс бомба Джулиана Гани избухна в мрежата срещу клюкарските сайтове.

Обект на словесната атака се оказа точно едно определено интернет издание и неговият главен редактор, ето какво написа Гани:

"Обръщам се към Руси Димитров-собственикът на сайта Hot Arena!Тъй като доста пъти пише лъжливи статии за мен, изкарва пари от написаните си глупости и трупа рейтинг,сега е време аз да изкарам малко пари като го осъдя за клевета, навлизане в личното пространство и изнудване!!!Адвокатката ми ще се свърже лично с тази жалка твар!"

Гневът на миската Джулиана Гани предизвика разпространената информация, че е бременна. Съмненията са породени от снимка, която е доста размазана, а както твърди Джулиана Гани и умишлено обработена за да създаде невярното впечатление.

Джулиана Гани

Джулиана Гани

Не съм бременна


„Не съм бременна и не съм качила килограми. Рано ми е още за бебе, когато му дойде времето ще научите първо от мен. А що се отнася до килограмите това също са измислици. Почти през вечер имам участия, където не бих могла да се появя ако съм наддала. Храня се здравословно и тренирам. Освен това топя и доста калории с невероятния секс, който правим с гаджето ми. Разбирам, че името ми е гаранция за трафик в Интернет, но това е поредната лъжа, която чета за себе си“, отсича Джулиана.

Тревогите на Гани, че е обявена за „трудна“ се пораждат от опасността да загуби потенциални участия и съответните приходи, което й дава пълно право да съди публикувалите информацията медии. Именно такъв е и съвета на юристите към трудолюбивата гърла.

Джулиана Гани

Тя твърдо е решена да търси обезщетение в съда от всички разпространили непроверената информация, заяви самата Джулиана Гани пред репортер на LifeOnline.bg , освен това тя се оплака, че гореспоменатия журналист, настоявал тя да му плаща за да не я хейтва и плюе от страницата си.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати