Меню

Избрани новини

Звездите

Джена най-накрая показа малкото „канарче“ (снимка)

Наследникът радва музикантската фамилия на оркестър „Канари“

Фолк певицата Джена се престраши да покаже бебето си, което криеше досега. Звездата на Пайнер стана майка за първи път към края на месец март и така зарадва съпруга си Атанас Стоев - младши със син.

Новороденото бебе продължи традицията на музикантската фамилия и също носи името Атанас Стоев.

Джена показа бебето

След раждането Джена се постара да е в топ форма в началото на лятото, за да може да ходи по участия. Само два месеца след като стана майка, тя успя да възвърне старите си килограми и да се качи на сцената в перфектна форма.

Тя призна, че е наела детегледачка, която да се грижи за бебето, докато с бащата обикалят из страната. Джена не искала да ангажира бабите, особено свекърва си, с която са в хладни отношения.

Първоначално със съпруга й мислеха да живеят в Катуница, в палата на „Канарите“, но заради стопанката Надя, Джена се отказаха и предпочете с Наско да си купят апартамент в София и да се отделят.

Когато не е на участия със семейния оркестър, Малкия Канар придружава жена си по нощните заведения. Той изпълнява ролята на озвучител, личен шофьор и бодигард на съпругата си, за да е сигурен, че никой няма да припарва до нея и да я закача. Канарчето е доста ревнив и предпочита лично да пази фолк певицата от разни пияни навлеци или разгорещени фенове.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати