Меню

Избрани новини

Музика

Графа и Михаела отпрашиха за Вегас

Графа, Михаела Филева, DJ Борче и Венци Трифонов
Снимка: Фейсбук

Воаяжът е служебен

Хитовите изпълнители Графа и Михаела Филева отпътуваха за Лас Вегас, видя репортер на LifeOnline.Bg. Не бързайте да ги спрягате за двойка, пътуването е служебно. Двамата не са побегнали от половинките си в меката на хазарта, а здраво ще се потрудят. Певците поемат на първата си задокеанска обиколка при завишен интерес, издадоха източници. Това е първо турне за Влади Ампов в Страната на неограничените възможности. След серията от успешни концерти из цяла България, армията на Графа превзема и Щатите, където ще пеят за българската публика на местна почва. Лас Вегас, Чикаго и Сиатъл са дестинациите, на които ще пусне котва първото турне на Ампов в САЩ. Компания на сцената ще му правят най-чаровната усмивка на БГ поп-сцената - Михаела Филева и рапърът Вензи. Музикантите DJ Борче и Венци Трифонов ще нажежат до червено обстановката в хитовата комбина.

 

Графа с още предстоящи концерти

Обиколката на Графа и компания ще е кратка, видя репортерът ни. Още на 18-ти бандата трябва да е обратно на българска земя, за да продължи есенната част от националното турне на изпълнителя с концерти в Стара Загора, Велико Търново и Благоевград.

 

Интересът за концертите на Графа в Щатите е голям и се очаква да удари в земята по посещаемост колежката си Мария Илиева, която с голям зор успя да събере 50 човека на скромното си шоу в Лас Вегас наскоро. 

 

Мария ИлиеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати