Меню

Избрани новини

Риалити

Графа и Поли– доброто и лошото ченге в „Гласът на България“

Снимка: бтв

В неделя стартира музикалното риалити с кастингите „на тъмно“

На 26 февруари, точно в 20.00 часа, Владимир Ампов – Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев ще започнат епична битка за сформирането на своите отбори, като всеки от тях ще се бори да намери новия глас на България.

Музикалното риалити започва с кастингите „на тъмно”, в които четиримата музиканти ще избират талантите, без да могат да ги видят, защото важен е само гласът. За първи път по време на кастингите „на тъмно” участниците няма да имат възможност да застанат очи в очи с треньорите, ако нито един от тях не е натиснал червения бутон.   

Първата група таланти ще завладее сцената на „Гласът на България“ не само с емоционални изпълнения в различни музикални жанрове, но и с разтърсващи лични съдби. Жури и публика ще плачат заедно на трогателни истории за тежки загуби, борба за живот и силата на човешкия дух. Треньорите ще бъдат на крака пред талант, какъвто не е показван в нито едно музикално риалити шоу у нас.

Участник ще разкрие някои от добре пазените тайни на поп-фолк бизнеса. Таланти в началото на своята кариера ще изправят треньорите в тежка битка за спечелването им в своя отбор, в която няма да липсват и удари под кръста. Утвърдени музиканти, които публиката у нас познава, но ще види в нова светлина, също ще открият шоуто, за да покажат, че „Гласът на България“ е сцена, достойна и за вече доказали се артисти.

И докато участниците дебютират в ефира на bTV, на сайта на шоуто - http://glasat.btv.bg/ зрителите и фенове на формата ще могат да проследят заедно с V Reporter-а Тодор Георгиев вълненията и емоциите на участниците докато те се подготвят за своето изпълнение в бекстейджа. Мястото за коментари и похвали към участници, ментори и водещи е Facebook страницата на шоуто, а дни преди ефирното начало на „Гласът на България“ феновете ще могат да се включат и в първия у нас Viber бот за телевизионно предаване, в който ще бъдат публикувани още ексклузивни снимки и видеа от формата.

Зрителите ще могат да последват акаунта на предаването и да получават най-горещата информация за шоуто преди всички останали. В началото на месец март ще бъде активиран и първият в страната анимиран стикер пакет, вдъхновен от „Гласът на България“, който потребителите ще могат да свалят напълно безплатно във Viber.
Кой от треньорите първи ще спечели талант за своя отбор, кой ще надделее в битката за най-желания участник в епизод 1 и ще има ли участник с потенциал да спечели най-престижната музикална титла „Гласът на България” и наградата от 50 000лв. зрителите ще могат да проследят от 26 февруари по bTV.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза