Меню

Избрани новини

Риалити

Люси Дяковска става конкурент на Деси Слава

Червенокосата певица е поредното попълнение в „Като две капки вода“

Певицата с плевенски корен и европейска слава Люси Дяковска поредното име обявено от продуцентите на „Като две капки вода“ като участник в риалити шоуто.

Забавното предава, което стартира в понеделник от 20 ч, тя ще премери талант на имитатор с Миро, Башар Рахал, Десислава и отличничката от X Factor Михаела Маринова.

„Участието ми в шоуто ще бъде състезание със самата мен. „Като две капки вода“ дава възможност на артистите да надскочат собствените си граници. Това е моментът да покажа на зрителите и на себе си какво съм научила за тези 40 години“, разказва бившата певица на немската момичешка група No Angels.

Миро

Люси вече е работила продуцента Маги Халваджиян в проекти като X Factor и „Пееш или лъжеш“. Жената, която с еднаква лекота владее микрофона и изработката на мебели, сподели, че най-трудното в преобразяванията ще бъде „да остави Люси“ и да жертва своята индивидуалност.

„Много съм наблюдателна. Това ми помага изключително бързо да улавям характерните черти в други артисти“, издава своя коз тя.

Гласът на БългарияКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати