Меню

Избрани новини

Риалити

Финалист от „Гласът“ се връща като репортер в шоуто (видео)

„Гласът на България“ стартира на 26 февруари по bTV

Младият певец Тодор Георгиев, нашумял със запомнящото си участие във втория сезон на "Гласът на България", ще се завърне отново в риалити формата.

Тодор ще бъде част от екипа, който отразява случващото се зад кулисите на шоуто, какво вълнува участниците и подготвя ексклузивно съдържание за феновете, което те могат да видят на сайта и във Фейсбук страницата на "Гласът на България".

Предаването стартира на 26 февруари по bTV.

риалити шоу

Спомнете си, че Тодор Георгиев достигна до финала на шоуто и очарова менторите и публиката с уникалния си стил. Участникът не зае тогава първото място, но пък това не му попречи да запише няколко авторски песни и да се утвърди на родната музикална сцена.

Тодор признава, че форматът му е помогнал значително за развитието на кариерата му, а голяма част от музикалното му творчество вече се е превърнало в хитове.

"За мен "Гласът на България" е изключително стойностен музикален формат. След като вече бях участник и преживях абсолютно цялата голгота от кастинги до финал, реших, че ще е страхотно предизвикателство за мен да стана част от екипа.

Аз подготвям материали и ексклузивно съдържание от бекстейджа, както и допълнителни материали за всички участници.

Грижа се за всичко най-интересно, което остава невидимо, но може да разкрие много на зрителите и феновете на шоуто... Всички трябва да приемат участието си като на един голям концерт и да се забавляват".

Миро

За Тодор Георгиев

Тодор е на 24 години. Завършва НМУ "Любомир Пипков" с тромпет, а тази пролет му предстои защита на бакалавърска степен по Масови комуникации. Освен в "Гласът на България", където рок изпълнителят бе част от отбора на Преслава, Тодор е и един от участниците в "Африка: Звездите сигурно са полудели".

Това го вдъхновява да създаде парчето "Не вярвам", а в клипът към него се снима Диляна Попова. Малко след това заминава за Америка, където освен на музикалните изяви се отдава и на актьорско майсторство.

За целта взима специален курс в "The Green Room Studio" в Чикаго и вече има няколко поддържащи роли. Наред с новата си работа, Тодор не спира да инвестира в себе си и да се развива. Това лято предстои излизането на ново негово парче, което той е сигурен, че ще се превърне в поредния хит.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати