Меню

Избрани новини

Риалити

Как да впечатлим свекървата – ново риалити в Киргизстан (видео)

риалити шоу

Ако всички риалити програми ви изглеждат еднакви, вижте тази

Киргизстанска телевизия реши да обърне внимание на традициите с ново предаване, което кани млади съпруги да участват и да се състезават, за да впечатлят свекървите си.

Задачата е по-трудна от най-ужасните предизвикателства в "Страх" например. Снахата или "келин" се впуска в серия от изпитания - готви, чисти, дои крави, но най-вече трябва да покаже, че може да се грижи за свекърва си - да засвидетелства пълно уважение и преклонение, да разтрива ходилата ѝ и т.н.

Наградата е впечатляваща. Гарнитура по избор и ваканция в Турция. Това е всъщност и "зестрата".

Някои местни феминисткисе възмущават, но шоуто се радва на голяма аудитория.

Миро

У нас тръгва пък ново световно риалити „Смени жената”, където две семейства, от крайно различни социални нива и с на пръв поглед несъвместим начин на живот, разменят за една седмица съпругите в тях.

За това време жените разменят освен съпрузите си и домовете, децата и начина си на живот. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя.

Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората половина, „новите” съпруги налагат своите собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от предаванията в новия телевизионен сезон следите?

Новият тв сезон стартира след броени дни

 

Покажи резултати