Меню

Избрани новини

Риалити

Как да впечатлим свекървата – ново риалити в Киргизстан (видео)

риалити шоу

Ако всички риалити програми ви изглеждат еднакви, вижте тази

Киргизстанска телевизия реши да обърне внимание на традициите с ново предаване, което кани млади съпруги да участват и да се състезават, за да впечатлят свекървите си.

Задачата е по-трудна от най-ужасните предизвикателства в "Страх" например. Снахата или "келин" се впуска в серия от изпитания - готви, чисти, дои крави, но най-вече трябва да покаже, че може да се грижи за свекърва си - да засвидетелства пълно уважение и преклонение, да разтрива ходилата ѝ и т.н.

Наградата е впечатляваща. Гарнитура по избор и ваканция в Турция. Това е всъщност и "зестрата".

Някои местни феминисткисе възмущават, но шоуто се радва на голяма аудитория.

Миро

У нас тръгва пък ново световно риалити „Смени жената”, където две семейства, от крайно различни социални нива и с на пръв поглед несъвместим начин на живот, разменят за една седмица съпругите в тях.

За това време жените разменят освен съпрузите си и домовете, децата и начина си на живот. През първите дни новата съпруга трябва да спазва стриктно правилата в дома и ритъма на живот на жената, с която се разменя.

Всяка съпруга оставя „упътване”, в което обяснява своята роля в семейството и задълженията, които трябва да извършва. През втората половина, „новите” съпруги налагат своите собствени правила, които новите им семейства трябва да спазват.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати