Меню

Избрани новини

Риалити

Манчевите „Кошмари в кухнята“ се завръщат от 28 февруари

Кошмари в кухнята
Снимка: НОВА

За да покаже 12 атрактивни заведения в закътани места в страната, екипът изминава 7500 км до различни точки на България.

Новият четвърти сезон на готварското риалити „Кошмари в кухнята” отправя поредното предизвикателство към обичания кулинарен експерт. Този път шеф Манчев излиза от София за наистина дълго пътешествие из страната с мисия - да помогне на собствениците на различни ресторанти отново да стъпят на крака и да подобрят бизнеса си.

От 28 февруари в 21.00 ч. зрителите ще имат възможността да посетят 12 атрактивни заведения в някои доста закътани места в страната. За тази цел екипът на предаването ще измине повече от 7500 км до различни точки на България. В предстоящите епизоди ще видим заведения, които са в криза и се борят за оцеляването си по различни причини.

риалити шоу

Сред тях са емблематичен ресторант в столицата и крайпътен такъв, чиято атмосфера е заспала в миналия век. Манчев ще се сблъска и със заведение, собственост на музикален продуцент на звезди, но без нито една звезда в менюто си.

Друга история, която ще накара готвача да онемее, е за съдружници, които избират недолюбван от персонала управител и по този начин допълнително усложняват работния процес на заведението.

А кризисни ситуации и истински пожар ще накарат шеф Манчев да се върне два пъти в един и същ ресторант. За първи път в историята си ресторантьорското риалити „Кошмари в кухнята” ще събере двама водещи на хитовия формат от две различни държави в едно предаване.

Миро

На шеф Саша Мишич от Сърбия и шеф Манчев ще се наложи да спасят сръбски ресторант в град Русе. Не пропускайте да разберете какво точно трябва да се ремонтира в заведенията и какви мерки ще предприеме шеф Манчев в новите епизоди на „Кошмари в кухнята.

Всичко това, както и още много емоции, човешки истории и силни вълнения, обещава четвъртият сезон на предаването от 28 февруари в 21.00 часа по NOVA.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза