Меню

Избрани новини

Клюкарник

Павел замени Михаела Филева с тази секси мацка?

Певицата не можа да прости изневерите на рапъра

Михаела Филева окончателно сложи точка на връзката си с Павел Николов, който бързо я забрави и хукна подир друга. Че чаровната певица и татуираният рапър вече не са заедно не е тайна за никого.В началото на лятото двамата скъса, после се опитаха да закрепят отношенията си, но лепеното не е като новото.

Погрома в щастливата им любовна приказка няма име, или поне ще си остане между тях. Няколко месеца след краха на отношенията им, Николов изглежда отново е намерил любовта или поне е увлечен сериозно по друга красавица, популярна в родните светски среди.

Елизабет Методиева

Ако приемем за чиста монета теорията, че Павел е изневерил на Михаела и затова са се разделили, то новата му задявка няма да ни изненада особено. Въпреки че го играе емоционален и романтичен, явно и той е със слаби ангели, като повечето мъже. След като Филева научила за кръшването му, го изгонила от общия им дом и изтрила всички общи снимки с него.

Вместо да тъжи за грешката си и загубената любов, Николов бързо-бързо се впуснал в опасен флирт. Той се запознал със светската журналистка и носителка на короната Miss Top of the world Елизабет Методиева на едно светско събитие.

Тя била водеща, а той - в ролята на изпълнител. Двамата доста си допаднали от първата си среща. Последвали още няколко, които не били свързани с професионални ангажименти, а сега най-сочната светска клюка свързва Николов с Бети Методиева! Коментари (1)

Дамян По-добре е с Михаела. Много е красива, наистина. Велика. Българската Натали Портман, според мен. Но и новата не е лоша.
30.07.2023 23:20 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза