Меню

Избрани новини

Клюкарник

Анита Мейзер се оказа съдружник на Хю Хефнър! Какви дивиденти получава от Плейбой? (видео)

Елза Парини отново коментатор в „Жълтите новини“ на ПИК ТВ

Печално известната Анита Мейзер се оказа съдружник в порно империята на споминалия се наскоро Хю Хефнър. Варненската сексбомба, която се раздели с лъскавия си живот и заживя в Сливенския затвор, е акционер в "Playboy Enterprises" - компания на Хефнър, базирана в Бевърли Хилс, Калифорния.

Това разкрива в студиото на ПИК TV колоритната Елза Парини, която след морската си ваканция, продължила цяло лято, се завръща като светски коментатор в светско предаване "Жълтите новини".

"Анита притежава една почетна акция в корпорацията на Хю Хефнър. Преди няколко години й я подари бизнесменът Димитър Желязков, но не Митьо Очите", признава Елза. Парини от години е близка с най-известната арестантка в затвора в Сливен, която чака развой на делото за убийството по непредпазливост на половинката си - културиста Николай Димов.

Има ли дивиденти Анита Мейзер от тази 1 акция в "Playboy Enterprises", ще научите от коментарната рубрика "Да начешем езиците" с Елза Парини.

И още, вижте отговорите на главния редактор на LifeOnline.bg на въпросите: Има ли шансове Цуни с Мария? На къде върви Кариерата на Мария Илиева? Подробности от сватбата на Маги и Георги Сидерови, плю още новини и слухове от светския живот в столицата. 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати