Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария Илиева няма вяра на нашите лекари, ще ражда в чужбина

Певицата избрала по-добрите условия в белгийските болници

Певицата Мария Илиева явно няма доверие на родните болници и планира да роди сина си в Белгия, научи репортер на LifeOnline.bg. Твърди се, че локацията изпълнителката на „Нищо“ избрала заради любимия си Георги и неговите родители, които живеят в Брюксел, но дали това е истинската причина. Малко след като се залюби с поредния малчуган, застаряващата певица се сближи и със свекърите си, по време на съвместна почивка във Венеция.

Че Илиева чака първи наследник стана ясно в началото на есента. Радостта си звездата изрази с кадър във Фейсбук, а по габаритите на коремчето й личи, че е в доста напреднала бременност.

Мария Илиева бременна от Георги Михайлов

„Щастие. Любов. Споделеност. Смисъл. Благословение. Обичам! Познайте какво – има бебе на борда.“, написа под снимката тя.

След тази идилична изява, Мария Илиева успя да се издъни, след като в мрежата се появи фото, на което тя е вдигнала пола за да покаже издутия си корем, но същевременно показва и бельото си пред няколко мъже и едно невръстно момче.

Мария Илиева показва гащите си в компанията на невръстно момче и няколко мъже

За връзката на Мария и 26-годишният студент Георги Михайлов стана ясно през пролетта, аферата с него последва раздялата с 20 години по-младия рапър от Варна Атанас Колев, с когото кугърката започна хлапашки романс веднага след излизането му от Х Фактор, където тя беше съдия, а той участник. След тази нейна изцепка, договорът й с формата не беше подновен.

Бивши: Мария с Иво Аръков и Атанас Колев

Междувременно последната песен на Мария Илиева Mi Amor не успя да се превърне в хит, като повечето свои предшественички, и се радва на YouTube спокойствие, оказа се, че за 3 месеца не достигна дори 250  преглеждания.

За сравнение нейният бивш подопечен Атанас Колев жъне успехи, въпреки спънките и капаните, които "Кака е скандал" му приложи след грозната им раздяла. Неговата първа песен като самостоятелен изпълнител "Честно и Нечестно" достигна 3,6 милиона гледания за по-малко от 6 месеца.

Мария Илиева Vs Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати