Меню

Избрани новини

Пикантерии

Разкритие! Осеменителят на Мария Илиева е син на футболист от ЦСКА (видео)

Изловиха певицата с любимия и неговите родители на романтична ваканция

Отговорите на въпросите около бременността на Мария Илиева получиха отговорите си днес. Разследване на екипа на "Жълтите новини" на ПИК.бг разкри неопровержими доказателства и ексклузивни снимки, които потвърждават, че детето, което 40 годишната певица очаква, е от 27-годишния софиянец Георги Михайлов!

Георги се похвали с кака си в Инстаграм

В началните седмици на своята бременност Мария е посетила Венеция, но не с приятелки, а с цялото семейство на своя доста по-млад избраник. Едва ли Илиева има друга причина да се впише в компанията на 4-членната фамилия, ако не й предстои да ги зарадва с ново попълнение. Както и да обикаля из туристическите забележителности на един от най-романтичните градове в Европа с Георги Михайлов, ако той не е таткото на дългоочакваното бебе.

Разбит е и мита, че доста по-младото гадже на Мария е от милионерско потекло. Оказа се, че певицата ще дари с внук бившия футболист на ЦСКА Иван Михайлов - обещаващ талант от юношеските формации през 80-те, не успял да стигне да първия отбор заради поредица от тежки контузии. 

Остават въпросите, Защо Илиева крие бащата на момченцето, което носи в утробата си, и Ще има ли скоро сватба?

Ексклузивни снимки на Мария Илиева и Георги Михайлов от Венеция, с какво се е занимавал допреди години младият мъж, както и с какво сестра му е звезда в Америка - вижте сега ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза