Меню

Избрани новини

Клюкарник

Кой е осеменителят на Мария Илиева? (снимки)

Снимка: btv / Папараци

14 години по-младия Георги Михайлов от Брюксел или възрастен бизнесмен от Пловдив?

Миналият четвъртък Мария Илиева успя да сюрпризира журналистическата гилдия с новината, че е бременна с момче, както LifeOnline.bg ви информира. След като сподели нарочно заснет в студио кадър на издутия си корем, певицата предизвика логичния въпрос, Кой е бащата на бебето?

Мария Илиева бременна от Георги Михайлов

Говори се, че Илиева е в четвъртия месец на бременността, което означава, че е заченала в средата на лятото, най-вероятно през юли. Познавачи обаче твърдят, че размерът на тумбачето на певицата сочи края на петия месец.

В края на месец май т.г. изпълнителката на „Нищо“ се похвали с романтична ваканция във Венеция, където беше придружавана от 14 години по-младия си любовник Георги Михайлов.

Георги се похвали с кака си в Инстаграм

Връзката й с живеещия в Брюксел младеж стана известна в началото на месец май, след като Георги неразумно се похвали, споделяйки снимки с кака си в своите профили в Инстаграм и Фейсбук. По-късно той изтри кадрите, но те вече бяха обиколили мрежата.

Появиха се и фотоси, на които двамата влюбени са заедно на сватбено тържество, с тях те затвърдиха слуховете за връзка между двамата. Дали 40 годишната певица е заченала във Венеция или по-късно все още не е ясно.

Другото предположение на жълтите медии, е че виновник за „трудната“ Мария е възрастен бизнесмен от Пловдив, който Илиева крие от публиката. Певицата е забелязвана няколко пъти с него, включително и през лятото.

Папараците на Венета Райкова заснеха певицата с голям диамантен пръстен на безименния пръст. Дали обаче това не е старият годежен пръстен, който тя носеше преди 3 години, и който беше също толкова голям и бляскав, оставаме в съмнения.

Годежният пръстен на Мария Илиева - Нов или стар?

Мария Илиева и Атанас Колев

Бивши: Мария с Иво Аръков и Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати