Меню

Избрани новини

Пикантерии

„Играя грозно“! Мария Илиева с безпрецедентен гаф (снимки)

Изпълнителката на „Играя стилно“ вдигна полата си пред невръстно дете

Попрезрялата певица Мария Илиева, която преди седмица обяви с елегантна снимка, че чака първото си дете, този път направи грозен гаф.

След стилното фото направено от професионалист в студио, сега певицата развали ефекта от предишния си анонс запретвайки поли като селска перачка пред смартфона на неизвестен аматьор.

Разбираме, че напомпаната шефка на „Стерео стая“ не може да се нарадва, на факта, че най-после ще става майка за първи път, но не сме очаквали, че ще го удари съвсем през просото. Държим да отбележим, че да се показва по подобен начин е далеч от представата ни за нейното мото „Играя стилно“.

Мария Илиева показва гащите си в компанията на невръстно момче и няколко мъже

Еуфорията явно здраво е стиснала Илиева за гърлото щом тя си позволява подобна грозна изцепка. Снимката е меко казано гнусна, а и вече всички разбраха, че носи плод и без да си е вдигнала роклята. Може би „кака е скандал“ иска просто да покаже гащичките си. 

Последователите й определят това нейно поведение като пошло и не особено изискано, имайки предвид високите претенции на Мария

На снимката тя е със свои колеги и приятели, сред които актьорът Станимир Гъмов и малко момченце. Всички те са вдигнали дрехите си и са издули кореми, което внася още повече нелепост и демонстрация  на лош вкус.

Мария ИлиеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза