Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария Илиева намразена от свекърва си?

Родителите на младото й гадже недоволстват от известната си снаха

Свекървата и свекърът на поп певицата Мария Илиева са в много обтегнати отношения с нея за това, че прелъстява доста по-младия от нея техен син.

Родителите на Георги смятали, ч е не му подхожда да има бебе от 15 години по-възрастна жена. Именно голямата разлика във възрастта се оказала препъни камък в отношенията с родата на момчето, пише „Телеграф“.

Когато разбрали коя ще ги направи баба и дядо, родителите на Георги направо онемели. 40-годишната Мария е малко по-млада от майката на момчето. Така семейството на момчето било в критични отношения с Илиева, а оттам и със сина си, който бил толкова влюбен в кака си, че не давал дума да се издума за нея.

Младото татуирано гадже на Мария Илиева ще става баща

Самата Мария открай време си пада по по-млади от нея момчета.

Преди да се залюби с Георги тя имаше връзка с Атанас Колев, като освен секс играчка, го използва да печели пари от него, като стана продуцент на певеца. След раздялата им го натири не само от леглото си , но и от музикалната си компания. Преди Наско сърцето й грееше друг спортист Мартин, който беше предшестван от актьора Иво Аръков.

Мария Илиева и Атанас Колев

Паралелно с голобрадите си гаджоци, Илиева поддържала връзки и с богати бизнесмени, които да подсигуряват финансиране за скъпите й музикални проекти, шушукат клюкарите.

Иво Аръков



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза