Меню

Избрани новини

Музика

Атанас Колев засенчи бившия си продуцент Мария Илиева (видео)

Рапъра пусна нова песен с DIM4OU

Въпреки тоталния игнор от така наречения музикален бизнес Атанас Колев продължава да произвежда музика. На пук на всички спънки, които бившата му любовница се опитва да му създаде, финалиста от Х Фактор пусна 3 парчета и половина от април до сега. Макар и малко посредствена според музиковедите, продукцията на Колев се радва на интерес от феновете и очевидно доказва, че независимите музиканти също могат да си намерят място в сърцата им.

За сравнение, бившата менторка на баскетболиста от Варна по традиция пуска по една песен годишно, като почти никоя не става дискотечен хит, като изключим колаборациите й с други изпълнители.

Последния „хит“ на Мария Илиева „Mi Amor“ потъна към дълбокото дъно на музикалното забвение моментално след като отплува от пристанището, като същински Титаник на поп звученето. 250 хиляди, толкова са мизерните гледания, които успя да събере видеото към песента в YouTube.

Мария Илиева и Атанас Колев

На фона на тоталния крах в кариерата на бременната Илиева, Наско Колев пусна ново рап парче - съвместен проект, озаглавен #Ракета.

Музиката и текстът са дело на Атанас Колев и DIM4OU, аранжиментът е направен от ROASTY SUAVE и Атнас Колев, видя репортер на LifeOnline.bg

Видеоклипът, който натрупа 370 хиляди преглеждания само за 5 дни е дело на Радостин Събев - Шошо, а гримът е на Анна Рангелова.

Гери-НиколКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза