Меню

Избрани новини

Клюкарник

Пикантни подробности от рождения ден на Гери-Никол (снимки)

Гери-Никол
Снимка: Инстаграм

Според свидетели на партито, певицата се почерпила порядъчно, после настояла кадрите да се изтрият

На 30 юли скандалната певица навърши 19 години и отбеляза празника си с купон съответстващ на стандартите й, след това обаче наложила цензура на кадрите изтекли в мрежата. Това става ясно след като администраторите от фен страницата на Гери-Никол в Инстаграм бесни се оплакха, затова, че хитовата изпълнителка ги кара да трият „папарашките“ снимки и клипове, които са направили на рождения ѝ ден, пише Хотарена.

Гери-Никол

Почитателите изклюкариха подробности за своята „любимка“, като не я представят в особено добра светлина.

"Винаги ни пише само заради едно нещо - да трием снимки. Защо, защо? Може би го иска, защото няма на тях Фотошоп? Може би го иска, защото не е със стройна талия, големи джуки, малък нос, не е висока, по-пълна е и има „дефекти“? Това е дъното. Също, че майката на скъпата Гери постоянно лъже. Гери беше казвала в интервю, че не пие и пуши - тогава защо ни накара да изтрием клиповете от рожденият ѝ ден, където е пияна? Смехория!“.

Фенове се оплакаха от цензурата наложена от техния идол

В мрежата се появиха любопитни кадри от партито на Гери по случай рождения ѝ ден, както и от участието ѝ в клуб непосредствено след него.

На един от фотосите тя се натиска с Галин на сцената, който вероятно я поздравява за празника.

Новоизгрялата звезда Сузанита не пропусна да поздрави кралицата за празника


Има и снимка на прословутата торта, върху която стои самата певица във визия от последния ѝ клип към „Напра‘о ги убивам“, седнала на трон, присъщо за кралица, за каквато яката дупара неотдавна се самопровъзгласи.

В някои издания се появи информация, че един от специалните гости е най-желаният рапър от морската столица Атанас Колев. Според информацията бившата секс играчка на Мария Илиева бил най-очаквания мъж на партито от рожденичката Гери-Никол, която не се отделяла от него и мятала закачливи погледи към синеокия хубавец.

Наско Колев сред най-желаните гости на партито

Дали от това ще се появи нова светска двойка не е много ясно, можем да предположим обаче, че най-малкото, което ще произлезе от това приятелство е нов хип-хоп дует.

Както е известно и двамата са независими изпълнители и могат да се разберат помежду си много по-лесно в отсъствието на алчни мастити продуценти.

Гери-НиколКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза