Меню

Избрани новини

Пикантерии

СЕМ се самосезира? G-точката на Гери-Никол се вижда (видео)

Видео и текста към новата песен предизвикаха възмущение у пуританите

Съветът за електронни медии се е самосезирал заради провокативното видео и скандален текст на последния музикален проект на Гери-Никол "Напрао ги убивам", мълви се в светските среди, пише ПИК. 

Парчето е съвместен проект на варненката с рапъра 100 Kила и излезе преди няколко дни. Във видеото 18-годишната доскорошна ученичка отново е облечена прекалено разголено, а на някои сцени е и без бельо. Действието се развива в класна стая и в клуб, в който се лее скъпо шампанско на фона на яката дупара на тийнейджърката. Потребителите в мрежата коментират, че са успели да видят дори G-точката на Гери-Никол. 

А относно най-скандалните фрази в текста пък всеки, който чуе песента остава с впечатление, че рапърката възпява забранени субстанции като кокаин: "Най съм аз, най си ти, най са всички. Аре, начертай го, брат, нали сме ученички".

После римата реди: "Искам бутилка водка, руска или сива гъска, Килата пак ги маже, в гърба на Гери пръска, под кръста", което пък води към асоциации за полов акт и една от най-популярните пози при съвкупление. 

Парчето не се харесва особено и на феновете на Гери-Никол. Според тях "Напрао ги убивам" има чалгарско звучене и за разлика от предишните й хитове, с тази песен тийн звездата тръгва надолу, пише седмичник. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати