Меню

Избрани новини

Клюкарник

Мария Илиева бясна, че я наричат „самотна майка“

Бащата Георги не публикува общи снимки в мрежата, писал се е „необвързан“

Поп певицата Мария Илиева, която ревностно пази в тайна личния си живот, реши да проговори за него посредством своята асистентка. Тя отрече непрекъснато появяващите се слухове, че с бащата на детето й Георги са разделени, научи репортер на LifeOnline.bg.

"Това са лъжи! Георги е в България, а не в Белгия, както постоянно се твърди. Това, че пътува заради бизнеса си до Брюксел, не значи, че е зарязал семейството си. Той дори ще гледа малкия Александър, когато Мария се завърне на сцената", опита се да опровергае информацията пиарката на звездата Калина Илиева пред "България Днес".

Очевидно Илиева е бясна, че я разнасят като несретница щом се е решила да проговори официално за случващото се.

Всъщност това е и първото официално потвърждение, че именно Георги е бащата на детето. Имайки предвид бурните и многобройни връзки на певицата, в началото се появиха съмнения, кой точно е осеменителят й.

Говорителката допълва, че 40 годишната изпълнителка се чувствала добре в новото си амплоа на майка, Александър растял здрав и щастлив, а в помощта около отглеждането му активно се включват бабите и дядовците.

Интересно е обаче защо бащата не помага финансово на певицата за да може тя да прекарва повече време с новороденото, а й се налага да работи, толкова скоро след раждането.

Илиева амбициозно е решила да се завърне на сцена малко след като стана майка, а първото й участие е обявено за 8 март в Пловдив.
Близки до певицата споделят, че все пак има нещо странно в отношенията между нея и бащата на сина й, пише ХотАрена.

"Мария е човек, който брани със зъби и нокти личното си пространство и не споделя за личния си живот дори пред приятелки", разказва запозната.

Мария Илиева и Атанас Колев

В стремежа си да запази личното си пространство Илиева е наложила ембарго над снимките на Георги в социалната мрежа. Там той е обявил, че е необвързан, няма нито една обща снимка с майката на детето си и предпочита да прекарва свободното си време в компанията на приятели.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати