Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сестрата на Жоро Илиев роди близначки

Мариана има по-голям син

Имената, които родителите са избрали за момичетата са Ема и Александра. Едната е кръстена на баща си Емил, а другата на дядо си Александър. Мариана и мъжът й имат и голям син, който е кръстен на своя легендарен чичо – Георги.


Щастливата майка съобщи новината като качи снимка на двете близначки с батко им. Новината взриви мрежата и много хора бяха изненадани, че Мариана е станала майка. Малката сестра на разстреляните босове Георги и Васил Илиеви ревностно пазела в тайна своята бременност.

Най-щастлива от новината била иначе суровата баба Венка – майка на Жоро и Васил. Тя не можела да си намери място от радост в родния Кюстендил и вече седмица черпела съседи и приятели за здравето на внучките, пише „България днес“. 

Новородените близначки ще наследят голяма част от огромното богатство на Васил и Жоро Илиеви, твърдят запознати. Това става възможно, след като наскоро вдовицата на Георги Илиев – Мая, реши да подели наследството, което получи след разстрела на босовете на ВИС. След убийството на Георги Илиев през 2005 г. целият легален бизнес премина в ръцете на Мая Илиева. Малката сестра Мариана Илиева трябваше да се задоволи само с плажния бар в Приморско, който двамата братя й бяха осигурили приживе.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати