Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мая Илиева увековечава Главния с паметник

Георги Илиев ще се извиси в курорт в Доминикана

Вдовицата Мая Илиева смята да увековечи лика на своя съпруг с паметник в Доминикана. Скулптурата ще бъде издигната в курорта Кабарете. Точно там навремето Жоро е инвестирал 500 000 долара в имоти, които сега струват двайсетина пъти по-скъпо.

Тогава това е било затънтено селце за хипари и наркомани, а сега е един от най-проспериращите курорти, като има и доста луксозни места. Сред тях са и наследените след разстрела на Главния през 2005 г. имоти от Мая Илиева. 

Запознати с делата на висаджийската вдовица твърдят, че паметникът ще е в цял ръст. Не се знае в каква поза ще е статуята на Главния, но тя е била поръчана на местен художник. Според клюката в столичния ъндърграунд в статуята на Георги Илиев ще бъде вградена урна с част от праха му, пише "Телеграф".

Заради праха му имаше вражда между Мая и майката на Георги. Родителката искаше той да бъде погребан до убития си брат Васил в Кюстендил, а жена му пожела кремация.

В крайна сметка Мая се налага и останките му бяха изпепелени и поделени на три - една част е в Софийски гробища, другата е дадена на майката, а третата вдовицата остави за себе си.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати