Меню

Избрани новини

Пикантерии

Осеменителят на Мария Илиева я използвал за да добие бърза слава

Певицата скубе коси от яд, че и този път е употребена

Младока Георги Михайлов, който се прочу като осеменител на 40 годишната Мария Илиева, умело се възползва от натрупаната слава, научи репортер на LifeOnline.bg.

От както се разчу, че 6 месеца е мачкал чаршафите с певицата и дори е бил избран от взискателната Илиева за донор на сперма, незабележимият до скоро млад мъж се превърна в желано от жените парче месо.

Георги е затрупан с предложения от различни разкрепостени златотърсачки, с които си пише в социалните мрежи. И по наша информация много от тях го познават доста по-интимно.

Свалките им обикновено започват в социалните мрежи. Той редовно публикува снимки в Инстаграм, предимно с приятели или свои лични кадри. Постовете му обаче се коментират не само от негови другари, а и от множество млади нахакани девойки.

От публичната им комуникация става ясно, че Георги се познава с въпросните женуря и си пише редовно с тях.

Под една от последните му снимки, на която той позира с шапка, засукана мацка се закача с него именно за аксесоара. Двамата си разменят сърца и оплезени човечета.
Друга последователка пък се обръща към него фамилиарно с „мечо“, което със сигурност не е благопристойно за обвързан мъж. Странно е, че до този момент Георги по никакъв начин не е показал, че има жена до себе си и е баща на син. Мария Илиева потвърди, че двамата не живеят под един покрив и тя сама гледа детето им, оправдавайки любимия си, че е зает с бизнес дела, пише "Галерия".

Атанас КолевКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати