Меню

Избрани новини

Музика

Симона Загорова и Искрата гръмнаха с наелектризиращ дует

Двамата млади изпълнители атакуват ефира с изненадващо общо парче

Младите надежди на българската поп музика - Симона Загорова и Искрен Тончев - Искрата, обединиха гласове в чисто ново парче. Добрата новина - адски читаво е! Истината, е че доживяхме да чуем съвременно звучащо БГ поп изпълнение с невулгарен текст, с атрактивен бийт и със супер свеж саунд, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

При това, без дупари, антилопи, крокодили или каквато и да е друга агресивна и тресяща се флора или фауна, което в последно време се случва чудовищно рядко. Във видеото, режисирано от Ивайло Спасов, виждаме Симона в няколко ефектни и атрактивни визии. Голямата изненада този път е че певицата за първи път се мята смело в сложна хореография, при това доста сполучливо.

Симона Загорова

Заслугите за което са на топ хореографът Милен Данков, с който Загорова за първи път работи при успешното си представяне в "Гласът на България" преди година. Върху зарибяващият бийт на "SOS" се е потрудил Искрен Тончев - Искрата, който в пика на парчето скача вътре с шеметен рап. Само два часа след видео премиерата, Симона направи дебют на песента и пред отбрана публика в столичен клуб.

За изпълнението си, певицата се появи в топ форма и бе сполучливо акомпанирана от две танцьорки. В разгара на нощта, освен "SOS", Загорова зарадва аудиторията с впечатляващ сет от хитове, сред които бяха и нейните собствени - "Достъп забранен" и "На моята честота".Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза