Меню

Избрани новини

Музика

Още една звезда на Саня Армутлиева избяга от нея

Кристиан Костов вече не е част от семейството на Вирджиния Рекърдс

Песнопойната птичка, която прослави България на престижния мултинационален конкурс за популярна песен „Евровизия“ - Кристиан Костов вече, не е част от продуцентската компания Вирджиния Рекърдс, научи репортер на LifeOnline.bg.

За пореден път, пореден артист е бил близо до съдебна битка с мастития продуцент Саня Армутлиева, шушукат в арт средите и се шегуват, че Крис явно няма да купи самолет на "мама Саня"...

Семейството на Кристиан прелетели специално до България за да прекратят предсрочно договора на непълнолетния Крис. Причината била в недоволството на родителите, че продуцентската компания не полагала достатъчно грижи за имиджа и участията на артиста, както и не инвестира в нови песни.

Нашето ухо споделя, че родителите на Кристиан са били изключително разтревожени за него след като на бял свят излезе и скандал с известната на всички Рут Колева, която показа чатове с един от музикалните продуценти, с които през годините Армутлиева е работила. Той разкрива, че именно Костов е нагласен да ни представи на световна сцена още преди да мине на жури за вътрешно гласуване с избор на песни в БНТ, тогава от обществената телевизия отказаха коментар.

Преждевременното прекратяване на договора на Крис със Саня се е случило преди време, но от компанията пазят този факт в тайна и далече от знанието на медиите.

Според източник пожелал анонимност, бащата на Кристиан, буквално взел договора и го скъсал пред лицето на продуцента. Тя от своя страна останала безмълвна защото била наясно със състоянието и влиятелните приятели на Костов старши. Именно това е единствената причина поради, която не се стигнало до съд, а продуцентката подвила опашка и освободила най-голямата си звезда от заробващия договор.Коментари (3)

коментатор Ами то от тая какво да се очаква друго? Маса деца затри!
12.03.2018 11:20 / Отговор
LINA Незнам дали това е вярно , но в интервю на Крис (интервюто е от скоро) той каза , че с viriginia records скоро ще изкарват нови песни на български. Иначе от Саня са избягали много млади изпълнители. Не случайно доста от участниците в Х фактор са подписали договор с други компании
13.03.2018 14:39 / Отговор
Красимира Йорданова Невена Цонева беше живото доказателство за това на какво е способна Армутлиева,но макар и с мъки тя се освободи от Virginia Records и се издигна сама,а вече е част от ,,Седем осми"
Не е нужно да си под ,,крилото на Армутлиева" за да се попуализираш.
Едни еднодневки..от днес за утре!
Тя премахна наистина децата които могат да се нарекат изпълнители - Невена Цонева,Теодор Койчинов,Лазар Кисьов и др.
13.03.2018 21:59 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати