Меню

Избрани новини

Музика

Отмениха концерт на Джамала, продадени са само 100 билета

Кариерата на победителката от „Евровизия 2016“ в тотален колапс

Концертът на победителката в „Евровизия 2016“ украинската певица Джамала, който трябваше да се състои в Киев е бил отменен. Причината е слабия интерес от страна на публиката.

Според промоутърите „въпреки ниската цена - 22 евро, много малко билети са били продадени, залата Prime Hall може да побере 2500 зрители, а само 100 билета са били закупени.".

От Prime Hall заявяват - "За нас това е изненада, но не и сензация. Джамала не е първият артист, чиито концерти пропадат, заради ниски приходи от билети, които не могат да компенсират разходите." 

По същата причина е отменен и концерта на руската група "Каста", насрочен за 17 ноември.

Отбелязва се също, че отмяната на концерта в Минск няма нищо общо с политиката. Говорителят на певицата Денис Козловски казва: "Концертът беше отменен от промоутъра, но за причините, аз лично не знам нищо."

Джамала спечели конкурса за песен "Евровизия 2016", който се проведе в Швеция. Тогава тя изпълнени песента "1944". Оттогава украинската певица не е пускала нов хит.

След победата на Евровизия Джамала записа само една песен - "Заманили", съвместно с  "Дахой Брахой". Слайд видеото със снимки придружаващо аудиото на песента е събрало само 108 хиляди гледания.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза