Меню

Избрани новини

Звездите

Джамала проговори за инцидента с голия мъж на „Евровизия“ (видео)

По време на нейното изпълнение на финала, на сцената изскочи мъж, който свали гащите си

Украинската певица Джамала за първи път коментира инцидента на финала на "Евровизия-2017" в Киев, когато зевзекът Виталий Седюк изскочи на сцената по време на нейното изпълнение и частично заголи задните си части.

За нелепата ситуация тя говори в предаването "Светски живот" на канал "1 + 1".

"Видях всичко. И ще ви кажа нещо – Седюк се изплаши повече, защото аз просто не му обърнах внимание, беше ми все едно. Изпях песента, предадох нейния смисъл ", разказа тя.

Джамала се учуди как толкова много охранители биха могли да дадат възможност на стрийкъра да стигне до сцената.

"Какво е правила охраната, която беше толкова многобройна в този момент? За мен стои този въпрос, и аз ще се занимая с това. Той можеше да ме бутне, удари и така нататък. Аз излязох и си свърших работата, но те – не! ", възмущава се победителката от „Евровизия“ в Стокхолм.

Джамала заяви, че не смята за нужно Седюк да се изправя пред съда, като подчертава, че за случилото се вина носи не само той, но и организаторите, които са допуснали това да се случи.

"Те не ме защитиха. Стотици охранители. Дадоха му тридесет секунди. Не трябва да му се приписва цялата вина. да виси на него всичките грехове. Те закъсняха, и трябва да отговарят за това " – заключи певицата.

В Киев, на 13 май по време на финала на музикалния конкурс "Евровизия -2017" на сцената се изскочи скандалният зевзек Виталий Седюк и частично показа седалището си пред камерите и изпълнителката Джамала. Мъжът бе арестуван, но по-късно освободен от Днепърския съд в Киев.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза