Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Не пуснаха Джамала на чеврения килим на "Евровизия" 2017

Снимка: Facebook

Охраната не допуснала миналогодишната победителка

Певицата Джамала, победителка в конкурса „Евровизия-2016“, не бе допусната да мине по червения килим на откриване на тазгодишното издание. Това сподели във фейсбук пиарът на изпълнителката- Денис Козловски. Организаторите обяснили това със строгите правила на събитието. Козловски добавя, че нощта преди церемонията, една агенция е поканила Джамала да пристигне на откриването с хеликоптер “заради имиджа на Украйна“. По-късно се оказва, че няма издадени разрешителни за полети над Киев и нито една от службите, отговарящи за това, не е запозната.

„Разбира се, отидохме с кола, но не бяхме допунати цели 20 минути. Имаше полицейски кордони, национална гвардия, всичко. Поогледаха ни, извиниха се, но не ни пуснаха. Нямаше пътна карта, никакъв протокол, никакви даже прости инструкции…нищо. Може да си представите какво щеше да е, ако бяхме с хеликоптер.“- оплака се Козловски от организацията.

През 2016 година украинската изпълнителка Джамала спечели конкурса с песента „1944“, като бе оценена с най-висок брой точки - общо 534.

По-рано т.г. в медиите излезе информация, че хонорарът, който ще получи за появата си тази година в Киев, е около 40 000 долара.

Припомняме, че утре, 11 май, е вторият полуфинал на форума, когато и България ще се представи с песента на Кристиан Костов- Beautiful mess. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати