Меню

Избрани новини

Звездите

Крие ли тайна сексуалност Кристиан Костов?

Той отрича да харесва мъже, но всичко в него крещи точно обратното

Вицешампионът от „Евровизия 2017“ Кристиан Костов тепърва свиква със славата и всички слухове, които се носят по негов адрес. Той понасял болезнено клюките по свой адрес, особено твърденията, че си пада по батковци, пише седмичник.

„Не съм гей! Ако харесвах мъже, изобщо нямаше да го крия! Тези слухове ме огорчават“, отсича Кристиан, твърдейки, че е наясно със своята сексуалност. Всъщност ориентацията му бе обект на широко обсъждане още с първата му поява в миналогодишния сезон на „Х Фактор“.

Тогава невръстният Крис беше на 15 години и някои отдаваха нежната му визия на крехката възраст. Други пък оправдаха доминиращото му женско излъчване с изявената му артистичност.

„Той е още дете! Тепърва ще се развива“, гневяха се близките на певеца. Две години по-късно той въобще не е възмъжал, а маниерите му са все така женствени, но той отрича да е гей. Той споделял, че клюките му пречили на сексуалния живот и не можел да си намери гадже. Звездата от риалити формата не се срамува да признае, че за разлика от останалите си връстници все още е девствен. Преди три години имал гадже, но стигнали само до целувки.

Дали пък Крис отказва да признае истината за себе си заради амбицията да пробие на руския пазар? В страна не се приемат никак добре подобни признания, всички знаят, кои от звездите им не са стопроцентови мъже, но ако не го афишират няма никакъв проблем.

Най-вероятно именно хомофобското настроение на руснаците притеснява нежното момче, коментират запознати.Коментари (2)

a I don’t speak bulgarian but i translated this and you guys are so sick it discust me. most of the things here sounds so made up and crazy that i’m happy your country is poor and disgusting. it is really sad tho...
26.03.2020 03:13 / Отговор
a a
26.03.2020 03:14

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати