Меню

Избрани новини

Ексклузивно

X Factor ражда „еротични звезди“, Big Brother ги шлифова

Участниците в риалити форматите са като презрели лимони в сокоизтисквачка

След поредния секс скандал с близначката Алекс, която със сестра си участва в X Factor, а наскоро за малко помириса въздуха в Къщата на ВИП Брадър, се замислям над становището на Jeason Brad Lewis, един от най-ярките финалисти в музикалното риалити, че форматите само експлоатират участниците и тяхното желание за слава и след това ги захвърлят сами с разбитите им мечти.

Често в своите постове той рисува болезнената реалност, която се случва с тях. Обещания за слава, бляскав живот, хитове, концерти и едва ли не световна слава, а крайна сметка биват смлени от сокоизстисквачката за две години. Записват един, в най-добрите случаи два хита – еднодневки и завършват „кариерата“ си като касиерки в някоя верига за бързо хранене или просто се връщат на село и пеят пред леля и баба.

За съжаление с някои от тях се случват още по-неприятни неща, пропиват се, стават наркомани и пропадат, нижат се скандал след скандал, а финала е компроматни кадри с откровено съдържание за възрастни.

Такъв е случаят с близначката Алекс, която за кратко участваше във "ВИП Брадър" заедно със сестра си Влади, чиито домашни еротични снимки бяха разпространени от нейния приятел.

На фотосите тя е облечена в евтина униформа на медицинска сестра, купена от сексшоп, и дарява с френска любов своя приятел, който снима.

Близначката Алекс се изявява на кожен микрофон

Тя  обяви, че няма от какво да се срамува, след като жълт вестник публикува нейните секс снимки. „Аз ще си търся правата”, заяви брюнетката, която натърти, че всяка жена е правила нещата, които се виждат на фотографиите. Парадоксално, тя е повече обидена на вестника, пуснал снимките, отколкото на бившето си гадже, което ги е дало. Алекс обясни, че става дума за стари фотографии.

Семейството й било много травмирано от тях, но красавицата има пълната им подкрепа, както и на своите приятели. Статията придружаваща скандалните фотоси била пълна с лъжи, каза още близначката. Въпреки неприятния случай, двете с Влади продължават участията си из България, след като пуснаха нова песен веднага след излизането си от „ВИП Брадър".

Подобно стечение на обстоятелствата имаше и в британския X Factor, Луиза Джонсън е победителката на X Factor UK 2015, и нейни аматьорски снимки скандализираха острова.

Не от сексуално, но все пак от доста неприятно естество бяха и скандалите съсипали бъдещето на други известни финалисти, припомнете си за Жана Бергендорф и нейните нарко проблеми, Сани Алекса и домашното насилие и т.н.

Дори и без скандали, музикалните кариери на Рафи и Невена, както и много други забравени вече изпълнители си отидоха тъй бързо както са започнали, последвани от безметежна забрава.

Вторият на Евровизия Кристиан Костов също не намира смисъл да твори у нас, неговата сексуалност също е тема на широко таблоидно обсъждане.

Примерите са неизчерпаеми, а участниците в риалити форматите идват и си отиват… сещам се за Галя Литова, манекенката, която беше орезилена с еротичен компромат малко след скандалното си излизане от Къщата на Вип Брадър…Коментари (1)

invoise how to buy cialis 1, despite a trend toward a higher cycle cancellation rate due to poor ovarian response in the P3 group 10
20.05.2023 08:12 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати