Меню

Избрани новини

Пикантерии

Пореден провал на танцьора Наско, никоя телевизия не иска шоуто му за бедни

Месечков променил фамилията си за по-голяма звучност

Танцьорът Атанас Месечов (няма грешка така е истинската фамилия на Наско), за когото целокупния зрител научи след участията му в танцувалните теле формати Dancing Stars и Big Brother, сега се е наел с тежката амбиция за свое собствено риалити – Dancelikeastar (Танцувай като звезда), забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Нежният мъж не само си е повярвал, че може да бъде продуцент, но се изявява и като водещ в собственото си риалити за бедни, което най-вероятно гледат само той и баба му, шушукат столичните клюкари.

За съжаление на Наско, ниското качество на продукта не предизвикал интерес в нито една телевизия и затова шоуто му се излъчва само в интернет всеки понеделник в YouTube.

Дори и там передачата на Наско Месечов е сметната за абсолютно безинтересна и е забелязана бегло само от около 3000 случайно преминаващи потребители.

Припомнете си, че след като не направи пробив с танцова кариера, Наско имаше и смехотворни напъни да става певец. Музиковедите са единодушни, че единствената му песен успешно може да се използва за мъчения на затворниците в Северна Корея.

Иронията на съдбата е в това, че както тогава, очевидно и сега, поредното начинание на пишман танцьочето със съмнителна сексуалност е тотален провал, коментират в светските среди.

Жана БергендорфКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза