Меню

Избрани новини

Пикантерии

Пореден провал на танцьора Наско, никоя телевизия не иска шоуто му за бедни

Месечков променил фамилията си за по-голяма звучност

Танцьорът Атанас Месечов (няма грешка така е истинската фамилия на Наско), за когото целокупния зрител научи след участията му в танцувалните теле формати Dancing Stars и Big Brother, сега се е наел с тежката амбиция за свое собствено риалити – Dancelikeastar (Танцувай като звезда), забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Нежният мъж не само си е повярвал, че може да бъде продуцент, но се изявява и като водещ в собственото си риалити за бедни, което най-вероятно гледат само той и баба му, шушукат столичните клюкари.

За съжаление на Наско, ниското качество на продукта не предизвикал интерес в нито една телевизия и затова шоуто му се излъчва само в интернет всеки понеделник в YouTube.

Дори и там передачата на Наско Месечов е сметната за абсолютно безинтересна и е забелязана бегло само от около 3000 случайно преминаващи потребители.

Припомнете си, че след като не направи пробив с танцова кариера, Наско имаше и смехотворни напъни да става певец. Музиковедите са единодушни, че единствената му песен успешно може да се използва за мъчения на затворниците в Северна Корея.

Иронията на съдбата е в това, че както тогава, очевидно и сега, поредното начинание на пишман танцьочето със съмнителна сексуалност е тотален провал, коментират в светските среди.

Жана БергендорфКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати