Меню

Избрани новини

Риалити

Симона Загорова се завърна в „Гласът на България“ (видео)

Певицата представи приятелка - копие на Адел на кастингите

Дъщерята на Глория Симона Загорова се завърна в „Гласът на България“, където нашумя с таланта си, видя репортер на LifeOnline.bg.

Появата в състезанието обаче бе свързана с това, че Симона представи своята най-добра приятелка. Никол се изяви на сцената на „Гласът на България“ и вееднага бе оприличена по глас и външен вид на мултиплатинената Адел.
Талантливата девойка изпълни именно песен от репертоара на Адел, а Иван Лечев побърза да заяви, че „това момиче не само има глас, това момиче може да пее.“ След което успя да я разчувства още повече, обявявайки, че един ден тя ще има албум и той ще си го купи.

Глория
Оказа се, че именно Симона Загорова е причината Никол да се състезава в „Гласът на България“. Миналогодишната участничка в хитовото музикално риалити, която стигна до финалите, е убедила Никол с разказите си за изживяването да се пробва във формата и по този начин да докаже не само пред себе си, че може да пее, а и пред всички, които през годините са й казвали, че няма талант за голямата сцена.

Симона ЗагороваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати