Меню

Избрани новини

Риалити

Симона Загорова се завърна в „Гласът на България“ (видео)

Певицата представи приятелка - копие на Адел на кастингите

Дъщерята на Глория Симона Загорова се завърна в „Гласът на България“, където нашумя с таланта си, видя репортер на LifeOnline.bg.

Появата в състезанието обаче бе свързана с това, че Симона представи своята най-добра приятелка. Никол се изяви на сцената на „Гласът на България“ и вееднага бе оприличена по глас и външен вид на мултиплатинената Адел.
Талантливата девойка изпълни именно песен от репертоара на Адел, а Иван Лечев побърза да заяви, че „това момиче не само има глас, това момиче може да пее.“ След което успя да я разчувства още повече, обявявайки, че един ден тя ще има албум и той ще си го купи.

Глория
Оказа се, че именно Симона Загорова е причината Никол да се състезава в „Гласът на България“. Миналогодишната участничка в хитовото музикално риалити, която стигна до финалите, е убедила Никол с разказите си за изживяването да се пробва във формата и по този начин да докаже не само пред себе си, че може да пее, а и пред всички, които през годините са й казвали, че няма талант за голямата сцена.

Симона ЗагороваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати