Меню

Избрани новини

Риалити

„Като две капки вода“ - Гери-Никол и Боби Турбото влизат в шестия сезон на шоуто

R&B певицата и актьорът очакват с нетърпение старта на 26 февруари

Гери-Никол и Борислав Захариев по-известен като Боби Турбото ще внесат провокация в звездния състав в новия сезон на „Като две капки вода“. Българската R&B дива ще разкрие в нова светлина своя артистичен потенциал, оставяйки за кратко познатото амплоа на екстравагантна изпълнителка. Двамата ще се присъединят към Русата Златка, Софи Маринова и Иван Юруков, които са сред обявените участници.

“Много се радвам, че ще бъда част от предаването „Като две капки вода”. Обичам да предизвиквам себе си и да се развивам в различни сфери. Досега винаги съм пресъздавала образите на други изпълнители, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала изпълненията през моята призма, представяла съм ги по свой начин, докато в този формат трябва да е точно обратното. Трябва да се превъплътя напълно в другия образ, да се слея с него. Това за мен е голямо предизвикателство, но и възможност да покажа себе си в друга светлина“, споделя Гери-Никол, която очаква първия лайв на шоуто, за да изненада себе си и всички останали. 

„Радвам се, че три месеца ще бъда част от екипа на шоуто и смятам да дам всичко от себе си за да радвам зрителите. Като дебютант в работата си с Маги Халваджиян мога да кажа, че за мен ще бъде чест да работим заедно. Пожелавам успех на всички участници, както и на мен и нямам търпение шоуто да започне!“, споделя Борислав, който следи предаването още от първото му издание.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза