Меню

Избрани новини

Риалити

„Като две капки вода“ - Гери-Никол и Боби Турбото влизат в шестия сезон на шоуто

R&B певицата и актьорът очакват с нетърпение старта на 26 февруари

Гери-Никол и Борислав Захариев по-известен като Боби Турбото ще внесат провокация в звездния състав в новия сезон на „Като две капки вода“. Българската R&B дива ще разкрие в нова светлина своя артистичен потенциал, оставяйки за кратко познатото амплоа на екстравагантна изпълнителка. Двамата ще се присъединят към Русата Златка, Софи Маринова и Иван Юруков, които са сред обявените участници.

“Много се радвам, че ще бъда част от предаването „Като две капки вода”. Обичам да предизвиквам себе си и да се развивам в различни сфери. Досега винаги съм пресъздавала образите на други изпълнители, които са ме вдъхновявали, като съм пречупвала изпълненията през моята призма, представяла съм ги по свой начин, докато в този формат трябва да е точно обратното. Трябва да се превъплътя напълно в другия образ, да се слея с него. Това за мен е голямо предизвикателство, но и възможност да покажа себе си в друга светлина“, споделя Гери-Никол, която очаква първия лайв на шоуто, за да изненада себе си и всички останали. 

„Радвам се, че три месеца ще бъда част от екипа на шоуто и смятам да дам всичко от себе си за да радвам зрителите. Като дебютант в работата си с Маги Халваджиян мога да кажа, че за мен ще бъде чест да работим заедно. Пожелавам успех на всички участници, както и на мен и нямам търпение шоуто да започне!“, споделя Борислав, който следи предаването още от първото му издание.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати